» » Battlefield 4 Full Torrent İndir Hızlı İndir Tek Link İndir

Battlefield 4 1
Oyun Adı: Battlefield 4
Oyun Türü: Aksiyon-Macera
Dosya Türü: Torrent
Dosya Boyutu: 23 GB
Rar Şifresi: www.torrent-marketi.com  [Elle Yazınız]
Oyun Puanı: 9.1

Battlefield 4, Kendinizi gerçek bir savaşta düşünün herşey gerçekçi sesler bağırışlar korkan askerler çığlıkla kaçan çocuklar dökülen kanlar askerlerin üzüntüleri ve oyunda geçen mekanlar. Oyundaki esas amacımız ise şöyle, Oyunda esas olay Çin üzerinden başlayacak. ABD ile Çin arasında soğuk rüzgarlar esiyor heran savaş çıkabilir. Görevimiz bu savaşın çıkmasını engellemek. Azerbeycan’ın başkenti Bakü’de alt ettiğimiz bir Rus generalden önemli belgeler ele geçiririz. İşte o anda tüm rus birlikleri peşimize düşer bir şekilde kaçmayı başarırız. Bir köşede belgeleri incelediğimizde gözümüze Çin generali Amiral Chang’ın darbe yapacağı ve Rusyanın’da onu desteklediğini öğreniriz. Çin’in gelecekteki lideri Jin Jié ABD tarafından öldürüldüğü söylentileri üzerinde Çin Generali Amiral Chang ülkede sıkı yönetim ilan eder. ABD  ve Rus donanmaları Çin Kıyısında savaş ,gemilerini demirler. Savaş çıkması için Çin çocuklarının gemiye küçük bir taş atması bile yeterli olacaktır. İç savaş halindeki Shanghai’da Tombstone Birliği Laszlo Kovic adlı bir CIA ajanı ve Çin’in her yerde aradığı gizemli bir adamı bulurlar. Merkezle bağlantıyı kuramayan birlik donanma toplantı yeri Singapur’a gider. Ancak burada darmadağın olmuş bir Filo görür.

Battlefield 4 Sistem Gereksinimleri
İşletim Sistemi: Windows Vista/Windows 7/Windows 8
İşlemci: 2.8 ,GHz
Ram: 3 GB
Ekran Kartı: 512 MB
Harddisk: 30 GB

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEimP7wVm_dVhgkVIVDknWTy2HIfEqdtxt6WdU0bblggx97OJIjReSHtZulj9x1s_hbfApBv-Le1qXZNjXGWoZokqslb5BS3w1WlmCB7mtGUnazOi2LCYh4lcfC7JVKWC_hIGbv4iQpCz367/s1600/4H61Vo0.png
Battlefield 4 Torrent İndir
 

Yazar : Unknown

Merhaba. Ben CEMRESETAY Medya'da yazarlık yapıyorum. Hepimizin ortak amacı, gündemi olduğu gibi tarafsız bir şekilde aktarmaktır.
«
İleri
Sonraki Kayıt
»
Geri
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yap