» » » Grinin Elli Tonu – Fifty Shades of Grey izle Full Türkçe Altyazılı ve Dublaj İzle

Grinin Elli Tonu – Fifty Shades of Grey izle Full Türkçe Altyazılı ve Dublaj İzle
Şehvetin insanoğluna yaptıramayacağı çok az şey vardır. Şehvet duygusu öyle bir şeydir ki insana sağlıklı düşünebilme imkanı vermez. Tüm benliğini kaybetmesine neden olur. O dakika itibariyle kişiyi aklı değil tamamen şehveti yönlendirmeye başlar. Bay Grey’de bu insanlardan sadece bir tanesi. Onun bir farkı var ama. O çok yakışıklı, çok çekici ve bir o kadar da zeki. Bu özelliklerin hepsini bünyesinde barındıran bir adama karşı koyacak çok az bayan vardır. Edebiyat öğrencisi olan Anastasia Steele okuldan aldığı bir ödevi yapmak zorundadır. Genç girişimciler hakkında bir söyleşi ve rapor hazırlaması gerekmektedir. Bunun içinde en uygun kişinin Christian Grey olması kaçınılmazdır. En genç zengin insanlardan en önemlisidir. Çok uluslu şirketleri, milyon dolarlarla dolu İsviçre hesapları, ucu bucağı olmayan arazileri ve en önemlisi çok iyi bir ailesi vardır. Anastasia ilk görüşmesinden itibaren Bay Grey’e çok fazla ilgi duymaya başlamıştır. Bu ilgi alaka normal bir ilgi alaka değildi tamamen şehvet doluydu. Sadece onunla beraber olmak istiyordur. Bunun için Grey’e iyice sokulmuştur. Bay Grey bu ilginin zaten farkındadır fakat doğru anı beklemektedir. Anastasia’ya bir öneride bulunur. Grey çok çeşitli fantezilere sahip bir adamdır. Bütün fantezilerini Anastasia’nın üzerinde deneyeceğini söylediğinde Anastasia ürkmüştür ama o da Grey’e sahip olma arzusuyla yanmaktadır. Anastasia ve Grey defalarca birlikte olmuşlardır. Anastasia’yı korkutansa Bay Grey’in karanlık sırlarıdır. Senaryosunu E.L. James’in kaleme aldığı, yapımcılığını Michael De Luca ve Dana Brunetti’nin birlikte yürüttüğü dram, romantik film sizlerle. ABD’de fragmanı bile müstehcen görülmüştür. Grinin Elli Tonu filmini full hd veya 720p formatlarıyla sitemizden full olarak
izleyebilirsiniz. Grinin Elli Tonu filmini ayrıca türkçe dublaj izlemek isteyenler için Grinin Elli Tonu türkçe dublaj izle kısmından kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.
Grinin Elli Tonu izlerken bir sorun yaşarsanız veya görüşlerinizi belirtmek için
aşağıdan yorum yapabilirsiniz.
Sizlere en iyi Grinin Elli Tonu full izle imkanı sunmaya çalışırken bir teşekkürü çok görmeyin...


Yapım: 2015 - ABD
IMDB Puanı: 8.1
Yönetmen: Sam Taylor-Johnson
Oyuncular: Jamie Dornan , Dakota Johnson , Jennifer Ehle , Rita Ora , Marcia Gay Harden
KAYNAK : http://birhdfilm.com/grinin-elli-tonu-fifty-shades-of-grey-izle.html/5

Yazar : Unknown

Merhaba. Ben CEMRESETAY Medya'da yazarlık yapıyorum. Hepimizin ortak amacı, gündemi olduğu gibi tarafsız bir şekilde aktarmaktır.
«
İleri
Sonraki Kayıt
»
Geri
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yap