» » » Hobbit 2 Smaug’un Çorak Toprakları Türkçe Dublaj Full indir

Hobbit 2 Smaug’un Çorak Toprakları Full indir

Hobbit 2 Smaug’un Çorak Toprakları Türkçe Dublaj Full indir

Vizyon Tarihi : 2013 – USAIMDB : 8.2/10Tür : Macera, FantastikSüre : 161 DakikaDil : Türkçe DublajYönetmen : Peter JacksonOyuncular : Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage
Film Hakkında : 
Hobbit Beklenmedik Yolculuğun devamı olan bu filmde Shireli Hobbit Bilbo Baggins, Thorin Meşekalkan ve 12 cüce ile doğuya doğru Kuytuorman a doğru ilerlemektedirler. Yalnız Dağ a yıllardır hükmünü sürdüren Ejderha Smaug a ve kayıp krallık olan Erebor Cüce kırallığına ulaşmak için elinden geleni yapmaktadırlar. Büyücü Gandalf ormana girerken bunları yanlız bırakmak zorunda kalırlar ve yalnız geçmek zorundalar. Ormanda örümceklerden kurtulduğunu sanarlarken orman elfleri ile karşılaşırlar ve esiri olurlar. Gücü hergün daha fazla artan Azog liderliğinde Orklar güvenli gibi görünen Elf krallığında dahi cücelerin peşini asla bırakmamakta ısrarcılar. Yalnız Dağ a doğru yol alan cüceler ve Bilbo hayatta kalmaya çalışmaktalar. Asıl bekleyen tehlike ve yıllardır hükmünü süren ateşlerin efendisi Ejderha Smaug en zorlu görevleridir.  Binlerce hatta milyonlarca altın üstünde duran dünyanın en tehlikeli yaratığı olan ateşlerin efendisi Ejderha Smaug derin uykusundan uyanmıştır. Smaug u alt edip arkantaşına ulaşabilicekler mi ? Hobbit 2 Smaug’un Çorak Toprakları indirerek izliyebilirsiniz.
Hobbit 2 Smaug’un Çorak Toprakları Türkçe Dublaj indir
video
indirme linkleri
Turbobit
letitbit
uploaded

Yazar : Unknown

Merhaba. Ben CEMRESETAY Medya'da yazarlık yapıyorum. Hepimizin ortak amacı, gündemi olduğu gibi tarafsız bir şekilde aktarmaktır.
«
İleri
Sonraki Kayıt
»
Geri
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yap