» » Call of Duty 4 Modern Warfare – %99 Türkçe Yama



Call of Duty 4 Modern Warfare – %99 Türkçe Yama
Menü ve Görevler %99
Altyazılar %99
Bu yama OyunÇeviri Ekibi tarafından hazırlanmıştır.
Proje Yöneticisi
Mehmet Ali UMAÇ
Çevirmenler
Mehmet Ali UMAÇ
Melik ARSLAN
Yardımcı Çevirmenler
Emre Can KAYADELEN
Muhammet TAPA
Melikşah AKIN
Ömer KUTSAL
Cemalettin YILMAZ
Umut IRAK
Font Türkçeleştirme ve Kurulum Scripti
Ömer ÖZ
Menü düzenleme
Berkcan SAVAŞ
Test Ekibi
Melik ARSLAN
Nurullah GARİP
- Türkçe Yamalı oyunu çalıştırmak için oyunu kurduğunuz dizinde bulunan Türkçe.bat dosyasını çalıştırın.
-Couldn’t load image gamefonts_pc hatası alırsanız aşağıdaki dosyayı indirip, oyunun kurulu olduğu klasördeki main klasörünün içine yapıştırın.
- Yama dosyası virüs kontrolünden geçirilmiştir. İndirdikten sonra sizin de virüs taraması yapmanız önerilir. Aksi halde meydana gelebilecek zararlardan oyunceviri.com sitesi veya yama dosyası yapımcıları hiçbir şekilde sorumluluk almayacaktır.
- Yama kurulumunu yapmadan önce oyunu kurduğunuz dizinde bulunan aşağıdaki dosyaları yedeklemeniz önemle tavsiye edilir.
C:\Program Files\Activision\Call of Duty 4 – Modern Warfare\zone\english klasöründe bulunan code_post_gfx.ff ve common.ff isimli dosyaları yedekleyin. Kurulumda veya oyun içinde bir sorunla karşılaşırsanız bu yedek dosyasını tekrar kullanabilirsiniz. Aksi halde oyunu kaldırıp tekrar kurmanız gerekebilir.
- Bu yama dosyası oyun içinde kullanılan özel isimler ve kalıplar dışındaki metinlerin tamamını Türkçe’ye çevirmektedir. (Oyun menüsü, görev metinleri, oyun içi metinler ve video altyazıları vb.)
- Dosyayı oyunu kurduğunuz dizine yüklemeniz gerekmektedir. Kurulum tamamlandıktan sonra, oyunu açın ve oyun ayarlarından altyazıları etkinleştirin.
Not:  Couldn’t load image gamefonts_pc tarzı hata alanlar aşağıdaki dosyayı indirsin.
Not #2: Oyuna, oyununuzun kurulu olduğu klasördeki Türkçe.bat dosyasından girin!

Yazar : Unknown

Merhaba. Ben CEMRESETAY Medya'da yazarlık yapıyorum. Hepimizin ortak amacı, gündemi olduğu gibi tarafsız bir şekilde aktarmaktır.
«
İleri
Sonraki Kayıt
»
Geri
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yap