» » 20 Adet Kaliteli Blogger

En iyi blogger temaları ile tanışın

Sosyofikir.Com blogger temaları ile ilgilenmeye devam ediyor. Sizleri yeni bir tema arşivi ile tanıştıracağız. Bloglarınızda çok güçlü ve güzel görünümlere sahip temalar olmasını istemez miydiniz ? Eğer cevabınız evet ise sizin için hazırladığımız temalar sizleri yeterince mutlu edecektir. 

Quickly – Responsive Blogger Template – DEMO VE DOWNLOAD





 Quickly teması gerçek bir elegant görünüme sahiptir. Ağırlıklı olarak gri tonları kullanılmış olan bu temada şık bir menü bulunuyor. Tam bir portfolio temasıdır. Özellikle fotoğraf paylaşan portfolio temaları için uygundur.
Grid Spot teması 

Eclipse Blogger Template (Free) – DEMO VE DOWNLOAD

Bu tema da güzel bir arka plana sahip. Arka planda sabaha karşı bir manzara görüntüsü sunuluyor. Bu tema wordpress görünümlü, 2 kolonlu ayrıca 4 kolonlu bir de footera sahip bir tema. Ayrıca şık bir sliderda mevcut. Temada sosyal eklentiler ve açılır menü de mevcut.

Wilderness Blogger Template (Bedava) – DEMO VE DOWNLOAD

Yine bedava bir tema daha Bu tema wordpress görünümlü, 2 kolonlu bir temadır. Ayrıca sağ tarafta kolonu bulunan 3D görünüme sahip sliderı bulunan bir temadır. Temanın arka planı ağaç kütüğü rengi ya da laminant parke deseni diyebiliriz. Tema ayrıca açılır kapanır menüye sahiptir.

GameMix Blogger Template (Free)– DEMO VE DOWNLOAD



Tam bir oyun teması. Kelimenin tam anlamı ile oyun ve bu tarz işler için hazırlanmış 2 kolonlu bir tema. Oyun konseptinin yanı sıra magazin  siteleri için de uygun. Bir sliderda mevcut olan bu tema koyu bir arka plan üzerinde yoğunlaşmış  açılır menüler ile elegant bir görünüme sahip olmuştur.
Project 10 Blogger Template (Free) – DEMO VE DOWNLOAD
Bu yine tam 10 numara bir proje denilebilecek bir tema. Modern wordpress görünümlü 3 kolonlu bir tema. Ayrıca footerda 4 kolon bulunuyor. Gri bir arka plan üzerine tasarlanmış olan bu kaliteli tama güçlü bir görünüme sahip. Tema da yine farklı bir slider mevcut

The Firestorm – Personal Blogging and Photography – DEMO VE DOWNLOAD

HTML5 teknolojisine sahip yeni nesil bir tema. Blogger CMS eklentisine sahip. Kişisel yazılar, fotoğraflar için tam kullanımlık bir tema. Tema görünümü tam anlamı ile yerli yerinde . Ayrıca temadaki çözünürlüklerde inanılmaz düşünülmüş

Viper Blogger Template – DEMO VE DOWNLOAD

Yine kaliteli bir tema ile karşı karşıyayız. bu tema da kişisel siteler için uygun.

MusiMag Blogger Template – DEMO VE DOWNLOAD

İşte bu tema tam anlamı ile mükemmel. Stilistik bir temadan bahsediyoruz. 2 Kolonlu, sağ kolonlu, müzik ve magazin konseptlerine uygun iyi bir tema.

VideoBox Blogger Template – DEMO VE DOWNLOAD

Wordpress görünümlü video teması. Buyrun indirin.

FitnessMag Blogger Template – DEMO VE DOWNLOAD

 Yine wordpress görünümlü, 3 kolonlu , kaliteli bir tema. Ayrıca tema da iyi bir slider mevcut.

MatrixOne Blogger Template – DEMO VE DOWNLOAD

Matrix One yine kişisel bir tema. Slider'da gayet başarılı.

Sensational – A Responsive Blogger Template (Free) – DEMO Ve DOWNLOAD




Sensational  sosyofikirin eski teması. Gerçekten de sade bir görünüm mü arıyorsunuz  ? Ee ne duruyorsunuz ?

MetroMinimalist (Free) – DEMO VE DOWNLOAD

Bu tema da başarılı minimalist bir site. mavi ve beyaz renkler ağırlıklı olarak kullanılmış ve sosyal paylaşım sitelerindeki gibi sade bir tema sunulmuş.
PRO GREY BLOGGER TEMPLATE     Demo Download




Yine gri ve kaliteli bir kişisel tema ile karşınızdayız. Bu tema da kişisel temalar için ve bloglar için kullanılabilen hızlı temalardan.

BIG NEWS TIMES  Demo Download



Bir haber sitesi teması daha. Blogger kendini bu konularda gerçekten hızlandırdı. Bu tema il profesyonel bir blogger temasınında sahibi olabilirsiniz. Bir çok etiketi kategori gibi göstereceğinizi ve son dakika tarzı bir eklenti var olduğunu da söylemeliyim. Gerçekten kaliteli bir haber temasını indirmek bir tık uzağınızda.

METRO UI BLOGGER TEMPLATE Demo Download



Metro teması da gerçekten elegant bir tasarıma sahip. Yeşl ve turuncu renkleri ağırlıklı olarak kullanılmış. Kişisel temalardansa biraz daha kurumsal temalar için kullanılmalıdır.


BRESPONSIVE BLOGGER TEMPLATE Demo Download



Responsive teması gerçekten kaliteli bir tema. Beyaz bir zemin üzerinde sade bir görünüme sahip. Adı üstünde yanıtsal bir tema. Bir de şu yazıların üzerine etiketleri de yazıyor. Örneğin blogger teması sitesi olabilir.


PURNIMA BLOGGER TEMPLATE Demo Download




Yine kurumsal bir tema olabilecek. Kategorileri açılır bir menü vardır. Sizde bu temayı indirebilir.

WESTERN BLOGGER TEMPLATE Demo Download



Bu tema da yine gri ve siyah bir zemin üzerinde elegant bir tema. Ayrıca kişisel bir site için de uygun.


MOBILE NETWORK BLOGGER TEMPLATE Demo Download



Mobil bir blogger teması ile karşınızdayız.  solda ve sağda sütunları bulunan bir teknoloji teması. post signature

Yazar : Unknown

Merhaba. Ben CEMRESETAY Medya'da yazarlık yapıyorum. Hepimizin ortak amacı, gündemi olduğu gibi tarafsız bir şekilde aktarmaktır.
«
İleri
Sonraki Kayıt
»
Geri
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yap